2011. szeptember 19., hétfő


2011.10.16 Óbudai próbatermek!!!!!

A dzsukhell kollektíva szeretettel invitálja az érdeklőket október 16.-án eme zenés eseményre a szokásos óbudai helyszínre, ahol lesz minden mi szem-szájnak-fülnek ingere. Mert, hogy lesz ugye vegan büfé… mert az szokott lenni és nagyon szeretjük, és persze lesz sok szép dolog a disztrókban is. … de még is a lényeg a fellépők lennének akik mind hárman világunk esztelen pusztításnak gátat szabó kezdeményezések eszmei hátterét támogatva kívánják felhívni a figyelmünket arra, hogy ugye “pusztulunk, gurulunk… lefelé a lejtőn”, de persze mindezt mégis légies, családias hangulatban prezentálva.
Azt hiszem egyik formációt se kell bemutatni igazán a koncertekre járó közönségnek, mivel a sort a már megszokott dark heavy stílusban kezdi a Rivers Run Dry, akik nem olyan rég bonyolítottak le egy nyugat európai turnét az amszterdami székhelyű Tyrannicide társaságában (aminek kezdő állomásai is a jó öreg próbatermek voltak).
Majd a legendás Rákosi veszi át a stafétát, brutálisan őszinte, lényegre törő, gyors és ízig vérig alföldi tökös punkkal…
Végül a sort a német Downfall of Gaia zárja akik ugye nem először tesznek tisztelet Budapesten, és korábbi jó élményeket kívánják feleleveníteni, a Fall Of Efrafához hasonlóan a crust zeneiségben a súlyosabb és tágabb intervallumokban operálva.
További fontosabb információ még az lehet, hogy vasárnapra való tekintettel a tervek szerint pontos kezdéssel és 11 óráig bezárólag tartana a szeánsz, hogy még mindenki nappali járatokkal haza juthasson a másnapi munka és iskola előtt… és persze a zenekarok támogatása, azaz a belépő szintén szokásos (tehát egy ezres).

http://www.last.fm/event/2059500+Downfall+of+Gaia%2C+R%C3%A1kosi%2C+Rivers+Run+Dry

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése