2012. szeptember 14., péntek

Újabb dzsukhell bulik!

Igazi pank/hc hepajnak lesz színhdzsukelye szeptember 29-én az óbudai próbaterem. A belépési etikett és a szokásos táplálkozási lehetőségek mellett most olyan bandák kenik majd a talpalávalót, mint a nemrég alakult Oaken (RRD-DOD-dUNA-Beating A Dead Horse tagok projektje, meg Dexter főbandája), akik hosszú, de érdekes, ütős, odabaszós számokat játszanak. Lesz a legendás Drünken Bastards is, akik részegen keverik a mocskot a metállal, meg a pankkal. Az este ugyanakkor elsősorban a két másik bandáról fog szólni, mégpediglen azért, mert mindketten most mutatják be először legfrissebb, illetve bemutatkozó anyagaikat. A New Dead Project, immár 5. anyagának számaira lehet majd hullámozni, hátizsákkal pogózni. Asszem nem is kell bemutatnom őket, hisz talán ők ma az ország egyik legismertebb/elismertebb hardcore/punkot játszó brigádja. Aztán van még ugye a pankokból, (élet)művészekből vebúválódott Tyrell's Owl, akik most jelentkeznek először igazi albummal. A fiúk dallamokkal megspékelt több vokálos hc/neokrászt kombóval fogják remélhetőleg bólogatásra soft-pogóra szörfölésre csábítani a kedves nagyérdeműt!
Szóval, aki szeretne haverokkal tölteni egy estét és finom pástétomokat, sütiket kóstolgatni, vagy akit csak simán érdekelnek ezek a bandák az jöjjön el Óbudára szocializálódni! Azt esete során megvásárolható lesz az együttesektől, vagy a dzsukhelléktől a New Dead Project „Végül minden levél a földre hull" című új CD-je, valamint a Tyrell's Owl „Empathy Test" címet viselő pofás fanzine/CD albuma.


*
Október 14.-én pedig a varsói d-beat nagyágyú, a Drip Of Lies jön hozzánk mégpedig a floridai, talán legjobban a Masakarival összehasonlítható, Centuries társaságában. Helyszín, vendégzenekarok később!!!

*

Továbbra is kapható a Who Sows Violence Reaps Storm Cd-je, valamint a Rivers Run Dry Tyrannicide split LP is, de hamarosan új kiadványaink is lesznek! Ezek közül a leghamarabb (a fentebb említett óbudai koncerten) elérhető a New Dead Project „Végül minden levél a földre hull" cd-je, valamint a Tyrell's Owl bemutatkozó korongja lesz. Várjuk továbbá a The Skrotes és a Boiling Point split 7"-ét. Nagyon fasza kis anyag lesz ez...ha érdekel, már most belehallgathattok itt: http://theskrotes.bandcamp.com/    és itt:  http://boilingpoint.bandcamp.com/
Hamarosan pedig még több új kiadvánnyal kapcsolatos hírekkel is jelentkezünk. Addig is csá!

The Who Sows Violence Reaps Storm Cd and the Tyrannicide Rivers Run Dry split LP is still available from us, however we have some new releases coming out this month. New Dead Projects 5th and Tyrell's Owl's first release are both to be out this month. Official release date for both CDs is 29 September. For those who don't know New Dead Project is hungary's leading punk/hardcore outfit. They combine punk melodies with the fast pace and in your face attitude of hardcore bands singing well-composed lyrics and sounding as kick-ass as possible! Tyrell's Owl is a project with members of Wasted Struggle, Crippled Fox, New Dead Project, the now defunct Icaros, Gyalázat, Freedom Is A Lie. They play hardcore with neocrust, screamo, metal and d-beat element and they convey their message with two crazy singers.
I'll be back with more info on other eleases soon! See ya!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése