2013. április 8., hétfő

Downfall of Gaia,Oaken, Pfa


Downfall Of Gaia (d)
Oaken
PFA
@ Trafik // 20:30 // Beugribugri: 1000

Valószínűleg kevés olyan underground metal/hardcore iránt érdeklődő arc van, aki ne hallott volna az utóbbi időben a német Downfall Of Gaia brigádjáról, valamint a Metal Blade Recordsnál megjelenő legutóbbi "Suffocating in the Swarm of Cranes" albumukról.

Nos, akár ismertétek őket eddig, akár nem, akár voltatok két itthoni koncertjükön, akár nem, április 10-én lehetőségetek lesz meggyőződni arról, hogy élőben is olyan vészjósló, fájdalmas és durva a black metallal fűszerezett neocrust/post-metal zenéjük, mint amilyen a lemezeiken. Számítunk mindenkire, akit egy kicsit is megmozgatnak az előbb említett stílusok, hangulatok. Mutassuk meg nekik, hogy búsul a magyar!!!

És, ha már epikus post-metalnál tartunk, akkor jó lesz korán érkezni a bulira, mert az előzenekar szerepében egyrészt a budapesti Oaken fog tetszelegni, akik a közepesen hosszú dalaikban a screamo kétségbeesettségét vegyítik a post-metal csapatokra jellemző változó dinamikával (crescendo-k, diminuendo-k) dallamos és húzós témákkal.

Továbbá a veszprémi ifjak is tiszteletét teszik, még ha ők nem is tisztelnek senkit és semmit se, de így legalább PFA-nak köszönhetően egy újabb aspektusból is érezhetjük azt amit a fentebb említett előadók reprezentálnak majd viszont mindazt úgy hogy jól megrágjak, felgyorsítják és visszaokádják nekünk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése