2011. április 1., péntek

Hot now! PFADOD!!!split 7"

We are proudly announcing that the split release of  PFA and DOD!!! is out now. PFA is probably hungary’s most active live punk act. They are fast, they are harsh, they are punkhardcore, they shriek desperatly, they play insane guitarsolos and they puke all this on you in this record. Dance or Die!!! blasts your ears with fast screamo parts, beautiful punkish melodies and energetic moments to raise and shake your fist for. To represent their respect and friendship, both bands covered one song from eachother. The record is a split release of three labels, namely: Chaos is Ours from Belgium, Destroy It Yourslef from Portugal and Dzsukhell rekords.
 
Végre megjelent a PFA/DOD!!! split 7", úgyhogy, ha már uncsi őket koncerten nézni, vagy még sosem láttad őket, akkor szerezd be oszt hallgaZSd, mert érdemes. A lemez mindkét oldala odabasz, a korábbi anyagok kedvelői biztos nem fognak csalódni, sőt! Rázhatod az öklöd, fütyülheted a dallamokat, kirázhat a hideg a sikolyoktól, bólogathatsz az odabaszós részekre, aztán megfordíthatod a lemezt és folytathatod mindezt!
A lemez a Dzsukhell, a belga Chaos is Ours és a portugál Destroy Yourslef kiadók közös gyermeke. Itthon beszerezhető a dzsukhell distróbol, rendeléssel, vagy személyesen koncerteken, illetve megveheted közvetlenül a bandáktól is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése